در حال بارگذاری ...
جمعه 2 مهر 1400
  • اطلاعیه مهم در خصوص دانشجویان تازه فارغ التحصیل شده

به اطلاع دانشجویان فارغ التحصیلی که هنوز شش ماه از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته است می رساند :

طبق توافق بعمل آمده با موسسه رهجویان کار توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ، از این پس دانشجویانی که فارغ التحصیل خواهند شد بایستی حتماً در فاصله شش ماه بعد از دریافت مدرک موقت خود ، در این موسسه ثبت نام نمایند تا زمان آزادسازی و دریافت اصل مدرک خود دچار مشکل نشوند .

با توجه به اینکه این موسسه در مرکز استان دایر می باشد ، بر این اساس نماینده موسسه هر هفته روزهای شنبه در مرکز دختران خوی حضور خواهند داشت و دانشجویان فارغ التحصیل می توانند در روز مذکور به ایشان مراجعه نموده ، اطلاعات لازم را دریافت و ثبت نام نمایند .

ضمناً دانشجویان گرامی می توانند روز شنبه مورخ 8/3/1400 در محل آموزشکده حضور یافته و اطلاعات تکمیلی در این خصوص را از خانم صدیقیان مسئول موسسه رهجویان کار دریافت نمایند .

مدارک لازم جهت ثبت نام و اخذ برگه کارت بیکاری

• کپی شناسنامه